Tulevat pentueet

Acmen J-pentue toivottavasti totta syksyllä 2019!

 

isä 

C.I.B FI MVA EE MVA VK2 TK2 BH ACMEN DARET (Sisu) 

Daret, kuva H. Keskitalo

emä 

BH ACMEN HIPSURIA (Riia) 

Hipsuria, kuva N. Toivonen

 

Daret eli Sisu on komea ja nuorekkaan sporttinen yli 11-vuotias herra, jolla on yksi pentue aiemmin (20.8.2018 syntynyt Black Master´s U-pentue).

Hipsuria eli Riia on kolmevuotias räväkkä, erittäin energinen ja toimintaintoinen narttu, joka on tehnyt meihin suuren vaikutuksen treeneissä. Riia on suorittanut Käyttäytymiskokeen (BH) hyväksytysti ja pohtii uransa jatkoa pentujen jälkeen. Kiitos Riian omistajille yhteistyöstä: Hienoa, että H-pentueesta juuri tämä narttu saadaan nyt jalostuskäyttöömme. 

D- ja H-pentueet on kattavasti virallisesti terveystutkittu. D-pentueen käyttö- ja luonneominaisuudet on laajalti todennettu virallisissa testeissä ja kokeissa. Kolmevuotiaat H-koirat ovat aloitelleet harrastusuriaan. Näyttelymenestyjiä löytyy molemmista pentueista. Molemmat vanhemmat ovat ulkomuodollisesti laadukkaita koiria, joilla on vahva ja terve rakenne sekä rotumääritelmän mukainen valpas ja aktiivinen luonne.

Ensimmäistä kertaa yhdistämme kaksi omaa kasvattiamme ja tästä yhdistelmästä tilauksessa on harrastus- ja näyttelykoiria, vauhdikkaita perhekoiria sekä jatkoa kasvatustyöllemme. Nyt tai ei koskaan tämä yhdistelmä on tehtävä.

 

Pennut valitsevat tulevat perheensä, kun ne ovat noin 5-6 viikon ikäisiä.  Mikäli kuitenkin olet jo nyt kiinnostunut, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Linkki pentueen sukutauluun

 

 

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!